Nu är den varken rosa eller ful längre!

Ja, nu är jag nöjd, för en gångs skull tycker jag att den blev riktigt fin :) dessutom sitter jag här och har lovat Maja och Frida att designa deras nya bloggar, för de har tydligen också gjort en comeback :pmen det får vänta lite tror jag, kanske att jag gör fridas idag, för hon tjatar så väldigt.
Men åh, vad nöjd jag är med min blogg, va fin den blev! *duktiga jag*.
Idag har jag bara varit sur och trött, och det verkar fortsätta i den stilen, och gah, det är inte skoj. Men jag är så grymt nöjd med den nya designen och den nya layouten på hemsidan, att jag ska leva på det ett tag nu hade jag tänkt :)
Min älskade Marco åker till Danmark på fredag, så den kommer snarare gå åt till att sakna än att fira att vi just fått påsklov.
För det är snart påsklov, wiie! hoppas jag får bo hos Marco lite då, så jag hinner träna, och såklart spendera tid med världens finaste pojkvän :) för jag tävlar ju faktiskt den 15e, två veckor kvar på onsdag, kärlek!
Jag och Kristina måste planera vår kurs också, så vi måste ju ses, ojojoj, vad mcyket man har att tänka på just nu, huvudet bara snurrar av tankar.
Men det känns skönt med påsklov, det betyder att jag har tid och lust att anpassa mig och träffa vem jag vill så ofta jag vill.

skitful

är designen nu.
det kommer bli bättre.
men nu, plugg

Torsdag - inget vettigare än baxad Oboy

Som rubriken säger - någonting vettigare har jag inte haft för mig. Någonting jag gillar starkt är dock att kyrkans ungdomskör förtkortas KUK. underbart. Det var helt klart dagens gladaste stund.
Dagen har varit skön, har varit på ett sjukt bra humör. Och att jag åt kladdkaka på lunchen gjorde inte direkt saken värre. Dock framkallar det lite ångest nu i efterhand :p
Däremot har jag en underbar helg att se fram emot! Först imorgon, lång skoldag, sedan kommer min Marco, och äter chips med mig (numera måste man muta honom för att han ska komma hit överhuvudtaget) ^^
Lördag, ska jag frysa på hans match för att sedan sova hos honom, söndag träning och styrelsemöte på em. underbart! :)


och reflektera inte över varför jag lägger in detta.

Från Wikipedia

Borderline-personlighetsstörning (ungefärlig betydelse: gränsland), i dagligt tal endast borderline [’bo:ɖɘɭajn], är en personlighetsstörning som utmärks av svårigheter att hantera känslor, extremt svart-vitt tänkande och turbulenta mellanmänskliga förhållanden.

Termen borderline myntades i början på 1900-talet. Patienter med psykiska problem kategoriserades då antingen som neurotiska eller psykotiska. Eftersom borderlinepatienter inte tycktes passa helt in under någondera av kategorierna togs benämningen borderline (av engelskans ord för gränslinje) i bruk. Trots att denna uppdelning inte längre är aktuell har ordet borderline på många håll bibehållits, bland annat i den vanligast förekommande diagnosmanualen för psykiska störningar, DSM-IV. Vissa anser att en lämpligare benämning är emotionellt instabil personlighetsstörning, och detta begrepp används i WHOs klassifikationssystem ICD-10.

Centralt för borderlineproblematik är ångest som uppträder i form av emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, "svartvitt" tänkande, identitetsproblem, separationsångest och klängighet omväxlande med avståndsskapande i viktiga relationer.

De diagnostiska kriterierna för borderline-personlighetsstörning enligt DSM-IV lyder som följer:

  1. gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller fantiserade separationer
  2. uppvisar ett mönster av instabila och intensiva mellanmänskliga relationer som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering
  3. uppvisar påtaglig osäkerhet och instabilitet i självbild och identitetskänsla
  4. visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (till exempel slösaktighet, sexuell äventyrlighet, alkohol-, medicin- eller drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning, kaotisk livsstil).
  5. vissa kan uppvisa suicidala gester, suicidhot och ibland upprepat suicidalt beteende, eller självstympande handlingar
  6. är affektivt instabil, vilket beror på en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (till exempel intensiv episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar i några timmar och endast sällan längre än några få dagar)
  7. känner en kronisk tomhetskänsla
  8. uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller har svårt att kontrollera aggressiva impulser (till exempel ofta återkommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål)
  9. har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller dissociativa symptom.

And all my tears they keep running down my face

22 veckor och två dagar sedan du vandrade ifrån jordelivet. Och det är tomt.
Jag saknar dig. gränslöst - jag älskar dig

Jag saknar att ha dig nära mig, när du kryper ner i min sovsäck och kittlar mig i handflatan med din nos, frustar mig i ansiktet och somnar på min axel.
Du var min allra bästa vän.





Kärlek. Saknad. Sorg.
 
jag ska visa er, det vackraste som finns.
 

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you

Underbara sida

är freestreet.se, funkar likadant som typ GMU och gratis kläder, men dt är lättare, och krävs mindre poäng!:D

Ny blogg - en rosa

Ja.. jag har ju lovat mig själv att lägga av. Men det går inte.
designade Beccas blogg nu nyss och då hittade jag rosetten(se headern) i mitt grafikarkiv och började bygga en header, en rosa. Den blev ball. Sen kunde jag inte hålla mig. Det får bli så här, på försök. Så, här håller jag till nu, och på http://lydnadstok.webs.com,, men där är det mest hund, så det är väl inte så intressant kanske.

Vi kör en impulsblogg, jag skriver när fan jag vill om vad fan jag vill, typ. och ni kommenterar av bara fan tack ^^
, Idag, anyway, slutade vi efter lunch, och så även imorgon, då jag äntligen ska få träffa Marco, det längtar jag till. Känns viktigt. Och imorgon går jag bara två timmar och 45 minuter i skolan, men vi har nationella i engelska på morgonen, uppsattsskrivning, det säger ju sig själv hur det kommer gå - åt helvette.

Bild på det finaste som finns. jag har suttit vid datorn sen jag kom hem vid halv två, kan inte vara bra. så nu ska jag ut och springa istället.


RSS 2.0